Panasonic Rapid Configuration Tool (PARC)

< Tillbaka till COMPASS Manager

Panasonics verktyg för snabb konfigurering (PARC)

Snabb, enkel och skalbar konfiguration

Inledande enhetskonfiguration med bara några klick.

Panasonics verktyg för snabb konfigurering (Panasonic Rapid Configuration – PARC) är din lösning för skalbara konfigurationer. Det här lättanvända mellanlagringsverktyget har utformats så att du kan hantera en eller flera TOUGHBOOK Android-enheter. Allt från en enda plattform. Ute i fältet eller hos en kund.

Verktyget har mer än 40 konfigurerbara funktioner, bland annat Wi-Fi-inställningar, konfiguration av streckkodsläsare, installation av program, alternativ för lösenordsåtkomst och kryptering av profiler och en funktion för vit- och svartlistning. Det har aldrig varit lättare eller säkrare att sätta profiler i drift.

Flera enheter. Flera profiler. En konsol.

Funktioner och fördelar

QR-kodbaserad mellanlagring

Enkel scan-and-go-teknik och profilkryptering för optimal hastighet och säkerhet.

Ingen onlineanslutning krävs

Konfigurera enheter ute på resande fot, oavsett var de är.

Dator- eller webbaserad konsol

Hantera flera profiler från en intuitiv konsol.

Plattformar som stöds

Konfigurationsverktyget är kompatibelt med:

  • Webbaserad version: Windows 7, 8, 8.1, 10, Linux och Android
  • Datorbaserad version: Endast Windows 7, 8, 8.1 och 10

Enheter som stöds

PARC-verktyget är förinstallerat på TOUGHBOOK N1-, T1- och L1-enheter samt på nyare enheter.

Vill du veta mer?

PARC är bara ett av många verktyg i COMPASS, sviten Complete Android Services and Security, vilken ger din verksamhet allt den behöver för att du ska kunna hantera dina slitstarka Panasonic Android-enheter och sätta dem i drift.

Om du vill ha mer information om PARC eller om något av de andra COMPASS-verktygen kontaktar du oss.

Kontakta oss

COMPASS

COMPASS Air

Nu är det upp till dig att bestämma när, var och vilka enheter som uppdateras med COMPASS Air. Firmware Over the Air (FOTA)-uppdateringar och Advanced Update Deploymentegendom till avancerad uppdateringsinstallation gör implementeringen av kritiska revisioner av programvara och fasta program lättare än någonsin.

Mer information

COMPASS – Complete Android Services and Security

COMPASS Security

Få fullständig livscykelförsäkran och total översikt över dina TOUGHBOOK Android-enheter med COMPASS Security. Hela din uppsättning av mobila enheter är fullständigt skyddad och optimerad så länge din verksamhet behöver det. Utforska våra standard- och premiumalternativ.

Mer information

För att behålla din plats på marknaden behöver du teknik som fungerar på samma sätt som du: professionellt, flexibelt och ansvarsfullt. Nu kan du utnyttja kraften hos Android för företagmed hjälp av Panasonic COMPASS: Complete Android Services and Security.

Implementering, hantering, säkerhet och optimering av enheter har aldrig varit enklare. Från uppdateringar av firmware via luften till anpassade programvarualternativ, fjärrhantering av enheter och utökad säkerhet för dina enheter. Hantera dina tuffa TOUGHBOOK Android-enheter med självtillit, de är alltid redo för affärer, oavsett var du befinner dig och oavsett vad du har i åtanke.

Mer information
COMPASS Custom

Anpassa Android på ett aldrig tidigare skådat sätt. Skräddarsy allt, från enhetens gränssnitt till dess signalkvalitet, batterieffekt, säkerhet och lagringsutrymme och få tillgång till aldrig tidigare skådad produktivitet för din personal. Tre anpassningsnivåer, en affärskritisk lösning.

Mer information

ProServices skyddsalternativ

Du kan få uppnå den högsta produktiviteten när och var som helst utan avbrott.

Med våra oslagbara garantialternativ och oöverträffade åtgärdstider, tillsammans med slitstyrkan i TOUGHBOOKtekniken, minskas driftavbrotten och de oavsiktliga skadorna så att personalen alltid kan producera på topp.

Läs mer

TOUGHBOOK as a Service

Spjutspetsteknik som precis blev billigare.

En unik, räntefri månatlig betalningsmodell för dina TOUGHBOOK-lösningar.

Läs mer