Phone number: (+46) 08-680 26 00

COMPASS Air

Effektiva systemuppdateringar

Att hantera uppdateringar för en hel flotta av bärbara enheter är en utmaning – särskilt när du har olika modeller och formfaktorer. COMPASS Air gör hanteringen enkel.

Alla Google-systemuppdateringar packas upp och levereras trådlöst till dig så att du kan bestämma när, var och vilka enheter de ska distribueras till. Fullständig kontroll, i dina händer.

Update, secure and upgrade with COMPASS Air

Uppdatera, säkra och uppgradera med COMPASS Air

  • Behåll produkteffektiviteten med de senaste uppdateringarna och korrigeringarna – redo att driftsättas i hela din bärbara flotta
  • Ta emot uppdateringar var du än befinner dig med WiFi eller 3G-/4G-anslutning
  • Uppdateringar kan distribueras enkelt och effektivt till valda enheter
  • Möjlighet att ta emot regelbundna COMPASS-säkerhetsuppdateringar via FOTA
Placeholder

Vill du veta mer?

COMPASS Air är bara en av många delar av sviten Complete Android Services and Security. Den är allt ditt företag behöver för att du ska kunna hantera dina slitstarka Panasonic Android-enheter och sätta dem i drift.

Om du vill ha mer information om COMPASS Air eller om något av de andra COMPASS-verktygen kontaktar du oss.

Want to know more?

ProServices

Solution Engineering

ProServices utformning

Våra experttekniker kan utforma och ge dig de lösningar som dina medarbetare behöver, allt från innovativa dockningslösningar till integrering med produkter från tredje part. Och eftersom allt sköts inom företaget är lösningen kvalitetsgaranterad enligt vår strikta TOUGHBOOKstandard.

Solution Customisation

ProServices skräddarsydda lösningar

Du kan utrusta personalen med den tåligaste utrustningen, och vi erbjuder tjänster för märkning, installation, program, säkerhetsinställningar och data som är helt anpassade efter din verksamhet. Ni får även en egen projektledare som ser till att maskinvaran kan börja användas direkt.

Premium Support

ProServices premiumsupport

OVåra experter sköter alla specialanpassningar inom företaget och bistår med råd i varje moment. Våra tjänster håller världsklass och innefattar allt från packning och spårning till teknisk support som gör under för effektiviteten från dag ett.

ProServices ProTect

ProServices skyddsalternativ

Du kan få uppnå den högsta produktiviteten när och var som helst utan avbrott.

 

Med våra oslagbara garantialternativ och oöverträffade åtgärdstider, tillsammans med slitstyrkan i TOUGHBOOKtekniken, minskas driftavbrotten och de oavsiktliga skadorna så att personalen alltid kan producera på topp.

ProServices ProTect

TOUGHBOOK as a Service

Spjutspetsteknik som precis blev billigare.

*TOUGHBOOK-as-a-Service är ett OPEX-abonnemang, baserat på en fast direkt månadskostnad över 3, 4, eller 5 år.