Er programvara. Vår maskinvara. Det perfekta partnerskapet

Specialistprogramvara är det som gör att vår slitstarka specialistmaskinvara kan prestera på topp, även i de tuffaste arbetsmiljöerna. Att stödja våra ISV-partner är alltid av största vikt för TOUGHBOOK.

Registrera er på vårt ISV-partnerprogram idag och förvänta er ett komplett paket med värdefulla verksamhetsförmåner i gengäld. Ni har vårt expertteam till ert förfogande som finns tillgängliga för att hjälpa er att utveckla programvara som fungerar i perfekt harmoni med våra bärbara datorer, surfplattor och handdatorer, och omvandla dessa kombinerade lösningar till stora försäljningsmöjligheter.

Tre partnernivåer utformade för just er verksamhet

TOUGHBOOK ISV-partner får fullständig företagssupport på tre nivåer utifrån sina behov och hur de arbetar med oss. Oavsett nivå finner ni ett brett supportutbud som sträcker sig över alla verksamhetens delar.

ISV Premier

Som Premier-partner har ni tillgång till den högsta nivån av företagssupport. Utöver en komplett svit med försäljnings- och marknadsföringsverktyg och tjänster – inklusive tillgång till marknadsföringsmedel, online-utbildning, kanalbaserade webbinarier och inbjudningar till exklusiva TOUGHBOOK-evenemang – säljer vi er programvara som en del av våra kompletta TOUGHBOOK-lösningar, vilket innebär att ni får oöverträffad tillgång till de största paneuropeiska marknaderna.

Hämta programbroschyren för ISV >>

ISV Certified

Marknadsföring av programvaran är en av ISV Certified-statusens viktigaste fördelar. Via vår TOUGHBOOK-webbplats och PR-aktivitet får ni exponering mot hela vår målgrupp av kunder och potentiella kunder. Dessutom får ni tillgång till försäljnings- och marknadsföringstillgångar, utbildning och information om nya produkter. Tillsammans med våra ISV Premier-partner har ni också tillgång till våra SDK:er och API:er som stöd i utvecklingen av era programvarulösningar.

Hämta programbroschyren för ISV >>

ISV Registered

Den här nivån är den perfekta plattformen för att påbörja ert samarbete med oss. Vi stöttar ert företag med försäljnings- och marknadsföringstillgångar, onlineutbildning och kontinuerlig inblick i vår produktutvecklingsplan. När ni är ISV Registered får ni ett certifikat och en logotyp för att marknadsföra er status som officiell TOUGHBOOK ISV-partner.

Hämta programbroschyren för ISV >>