Phone number: (+46) 08-680 26 00

Bli TOUGHBOOK Engage-partner

Specialiststöd för närmare kontakt
Dra nytta av fördelarna med TOUGHBOOK Engage
regi
engage

TOUGHBOOK Engage – ert program, ert sätt

Engage är vårt omfattande program för kanalpartner som säljer Panasonics kompletta sortimentet av slitstarka enheter, inklusive bärbara datorer, surfplattor och handdatorer.

Er kontakt med programmet är både personlig och digital. Ni får tillgång till hela utbudet av förmåner via vår toppmoderna partnerportal, uppbackad av det alltid tillgängliga stödet från vårt specialistteam för partnerskap.

Fyra nivåer av verksamhetsförmåner

TOUGHBOOK Engage bygger på fyra nivåer som var och en erbjuder en uppsjö av värdefulla verksamhetsförmånger och är utformade för att passa er affärsmodell samt återspegla nivån av TOUGHBOOK-expertis inom verksamheten.

Officiell distributör

För att hjälpa er att få ut mer av era TOUGHBOOK-återförsäljare tillhandahåller vi en komplett verktygslåda med försäljnings- och marknadsföringstjänster. Detta inkluderar teknisk support före försäljning, exklusiva kampanjer och personliga inbjudningar till exklusiva TOUGHBOOK-evenemang samt behörighet för marknadsföringsmedel.

Hämta programbroschyren för Engage >>

Engage Premier

Vid sidan av online-utbildning, kanalbaserade webbinarier och mycket mer, är Engage Premier den enda nivån i programmet som ger dig tillgång till försäljningsmöjligheter. I likhet med våra officiella distributörer får ni även tillgång till teknisk support före försäljning, marknadsföringsmedel och bjuds in till att närvara vid våra VIP-evenemang.

Hämta programbroschyren för Engage >>

Engage Certified

Utöver standardutbudet för företagssupport, till exempel snabb avtalsregistrering och onlineutbildning, kvalificerar ni er för marknadsföringsmedel och kan ansöka om låneenheter för registrerade erbjudanden. Ni befinner er i ett perfekt utgångsläge för att omvandla möjligheter till försäljning och erbjuda kunderna en enastående service.

Hämta programbroschyren för Engage >>

Engage Registered

Ta del av programmets många mervärdesförmåner samt digitala verktyg som hjälper er att komma igång med er TOUGHBOOK-resa. Vi erbjuder bland annat snabb avtalsregistrering och tillgång till försäljnings- och marknadsföringstillgångar som hjälper er att öka era intäkter från vår marknadsledande slitstarka teknik.

Hämta programbroschyren för Engage >>

Bli TOUGHBOOK Engage-partner idag

Lägg till en ny användare för ert företag

Redan partner?