TOUGHBOOK Edge – skräddarsydda tjänster som återspeglar er expertis

TOUGHBOOK Edge är vårt specialistprogram för specialiserade återförsäljare av TOUGHBOOK-plattor och -handdatorer.

För att hjälpa er att utnyttja den här blomstrande marknadens fulla potential har ni åtkomst till alla fördelar med TOUGHBOOK Edge via vår online-portal som sköts av vårt kanalteam.

Förmåner som utformats för att passa verksamheten

TOUGHBOOK Engage är uppdelat i tre nivåer som återspeglar expertisen i er verksamhet med handdatorer och surfplattor och hur vi kan stärka era kundrelationer.

Edge Premier

Det här är programmets högsta nivå, och som Edge Premier-partner har ni tillgång till online-utbildning, kanalbaserade webbinarier och mycket mer. Behörighet till marknadsföringsmedel för att stödja tillväxten ingår också. Avgörande är dock att Edge Premier-partner inte bara har exklusiv tillgång till kvalificerade försäljningsmöjligheter, utan även ett ovärderligt stöd från specialiserad TOUGHBOOK-expertis som ger er försprång framför konkurrenterna.

Hämta programbroschyren för EDGE >>

Edge Certified

När ni blir Edge Certified-partner marknadsför vi ert företag på vår webbplats, vilket synliggör er för hundratusentals potentiella nya kunder året om. Inte nog med det, ni blir också behöriga till marknadsföringsmedel och får personliga inbjudningar till exklusiva evenemang samt får unik insikt i våra kommande planer och produktutvecklingsprojekt.

Hämta programbroschyren för EDGE >>

Edge Registered

För våra Edge Registered-partner drar verksamhetsförmånerna igång redan från start. Snabb avtalsregistrering och tillgång till försäljnings-och marknadsföringstillgångar är bland de många fördelar som erbjuds er, samtidigt som ni får tillgång till online-försäljningsutbildning och teknisk support före försäljning. Ett officiellt certifikat som TOUGHBOOK-partner och en logotyp gör att resten av världen kan se er status.

Hämta programbroschyren för EDGE >>