Press

15/05/2019

Panasonic meddelar i dag att Stefan Lindau har utsetts till ny Country Manager i Norden för Mobile Solutions Business Division . Lindau kommer primärt att fokusera på fortsatt tillväxt för företaget, så att ännu fler organisationer får möjlighet att använda och dra nytta av Panasonics robusta TOUGHBOOK-enheter, som erbjuder marknadens lägsta totala ägandekostnad (TCO).

14/03/2019

Panasonic, Europas ledande tillverkare av robusta mobila datorenheter, lanserar idag nästa generations IT-lösning Panasonic COMPASS 2.0, som erbjuder företag alla de funktioner som medarbetarna behöver för att säkert och smidigt kunna använda sina Android-baserade datorplattor i vardagen.

21/02/2019

Tack vare införandet av Panasonics datorplattor TOUGHBOOK G1 i brandbilarna har räddningstjänsten i norska Sandefjord effektiviserat sina arbetsinsatser. GPS-funktionalitet, som förser räddningstjänstpersonalen med snabbaste färdväg, uppdragsinformation mm, gör det lättare att i förväg planera och samordna räddningsinsatserna.

13/02/2019

Panasonic kortar ner leveranstiderna för 90 procent av produkterna i TOUGHBOOK-serien, där robusta bärbara datorer, datorplattor och handhållna enheter ingår. De nya leveranstiderna gäller från och med juni 2019 och omfattar hela produktsortimentet, förutom vissa specialanpassade lösningar.

Pages