• Press

Press

8/06/2017
  Nya siffror från VDC Research påvisar en positiv utveckling för Panasonic, som på allvar har befäst sin roll som Europas ledande tillverkare av robusta bärbara datorer.

Stockholm, 8 juni 2017 - En färsk rapport från undersökningsföretaget VDC Research visar att Panasonic klarar sig bättre än övriga aktörer på den europeiska marknaden för ruggade bärbara datorer. Med den populära Toughbook-serien, har Panasonic lyckats behålla och befästa sin position som marknadsledare i Europa på detta område, med en imponerande omsättningsandel på hela 67 procent under 2016.

23/05/2017

Panasonics senaste version av Toughbook CF-54 är perfekt anpassad för dig som vill kunna arbeta i farten, oavsett var du befinner dig. Tack vare ökad prestanda, flexibilitet och funktionalitet kan den driftföras hela arbetsdagen. Trots sitt eleganta och till synes tunna yttre, är den tillräckligt tuff för att stå pall för en hektiskt arbetsdag.

19/05/2017
*/ /*-->*/

Återkallande av Panasonic Toughpad FZ-G1 batteripaket – meddelande två  

16/05/2017

Jag har funderat en hel del på vad vi menar med att en enhet är ruggad eller stryktålig. En verkligt robust enhet är mer än bara hårdvara insvept i ett slitstarkt skal. För min del tycker jag att den ska ha konstruerats för att vara robust från första början.

Tuff – men är den tuff nog?

En riktigt ruggad enhet är konstruerad från grunden för att fungera och kunna utnyttjas i de mest extrema och utmanande miljöerna.

Pages