• Press

Press

27/02/2017

20-årsjubilerande Panasonic Toughbook välkomnar idag en ny medlem till sin produktfamilj - Toughbook CF-33. Denna nya 2-i-1-dator utgör Panasonics sjunde generation bärbara robusta datorer.

9/02/2017

Arbetsdagen i ett fordon är ofta tuff, med ständiga inslag av damm, väta och buller. I en sådan miljö krävs att de datorplattor och andra elektroniska arbetsverktyg man använder står pall för det mesta. 

Detta kan tyckas vara en självklarhet för de flesta, men vad många dock glömmer är att även dockningsstationerna i dessa rullande kontor behöver vara hållbara och funktionsdugliga i alla situationer.

17/01/2017

Svenska företag sparar i genomsnitt 24 % på sina årliga utgifter för mobila enheter genom att införa en hållbarhetsstrategi för mobila enheter, uppger IT-inköpare i en nyligen utförd studie. Köparna uppskattar att de genom att noga väga inköpen av mobila enheter mot viktiga kriterier för hållbarhet kan förlänga den genomsnittliga livslängden för sina bärbara datorer, datorplattor, hybrider och handhållna enheter med nästan två år. Den oberoende studien utfördes av Opinion Matters på uppdrag av Panasonic Business och omfattade IT-inköpare i 250 företag.

12/01/2017

Panasonics datorplattor är kända för stå pall för det flesta väderförhållanden här på jorden. Nu finns bevis för att de även klarar av att vistas i rymden, efter att en Toughpad FZ-N1 och en FZ-G1 återvänt välbehållna från en ballongfärd på upp till 3,4 mils höjd.

Pages