• Press

Press

14/11/2016

Jag läste nyligen en artikel om en av de senaste smartphones som har designats för att klara att sänkas ner till 1,5 m djupt vatten i 30 minuter och som marknadsförs som "vattentålig". Men när den testades visade det sig att det inte stämde. Den ruggade enheten misslyckades i flera vattentålighetstest och flera recensioner rapporterade om pekskärmar som inte gick att få kontakt med och bubblor inne i kameran. Det här tycker jag bara visar hur viktigt det är att se till att din enhet klarar det som den påstår sig klara.

26/10/2016
A long-term investment in Panasonic Toughbook notebooks for future use with more intuitive mobile applications

BRACKNELL, UK. 26th October 2016

7/10/2016

Fler och fler företag kör operativsystemet AndroidTM på sina mobila enheter. Utvecklingen stöds av Panasonic, som nu lanserar COMPASS - en IT-lösning med flera nya styrnings- och säkerhetstjänster för tåliga Android-baserade datorplattor.

- Panasonic presenterar idag sin nya IT-lösning COMPASS (Complete AndroidTM Services och Security) som erbjuder företag alla de funktioner som medarbetarna behöver för att säkert kunna använda sina Android-baserade datorplattor i vardagen.

26/09/2016

Panasonic Toughbook har idag producerat robusta bärbara datorer och datorplattor under 20 år. Detta firas med en tävling, där kunder som fortfarande använder de äldsta Toughbook-modellerna i sina arbeten har möjlighet att vinna en resa till Japan.

Egentligen började historien om Toughbook redan för ca 30 år sedan då Panasonic 1987 började tillverka bärbara datorer. Marknaden visste tidigt att det fanns ett uppdämt behov av robusta datorer med bättre hållbarhet för att minska köparnas driftkostnader.

Pages