• Press

Press

17/01/2017

Svenska företag sparar i genomsnitt 24 % på sina årliga utgifter för mobila enheter genom att införa en hållbarhetsstrategi för mobila enheter, uppger IT-inköpare i en nyligen utförd studie. Köparna uppskattar att de genom att noga väga inköpen av mobila enheter mot viktiga kriterier för hållbarhet kan förlänga den genomsnittliga livslängden för sina bärbara datorer, datorplattor, hybrider och handhållna enheter med nästan två år. Den oberoende studien utfördes av Opinion Matters på uppdrag av Panasonic Business och omfattade IT-inköpare i 250 företag.

12/01/2017

Panasonics datorplattor är kända för stå pall för det flesta väderförhållanden här på jorden. Nu finns bevis för att de även klarar av att vistas i rymden, efter att en Toughpad FZ-N1 och en FZ-G1 återvänt välbehållna från en ballongfärd på upp till 3,4 mils höjd.

10/01/2017

Skidskyttetävlingar körs ofta i sträng kyla, med alltifrån snöoväder till skarpt solsken. Dessa väderförhållanden ställer stora krav på att tränarnas elektroniska utrustning alltid fungerar, vilket är A och O för att kunna förse åkarna med nödvändig information under loppen.

Skidskytte är populärt som aldrig förr. Inte minst i vårt grannland Norge som skördat framgångar i strid ström under de senaste åren.

14/11/2016

Jag läste nyligen en artikel om en av de senaste smartphones som har designats för att klara att sänkas ner till 1,5 m djupt vatten i 30 minuter och som marknadsförs som "vattentålig". Men när den testades visade det sig att det inte stämde. Den ruggade enheten misslyckades i flera vattentålighetstest och flera recensioner rapporterade om pekskärmar som inte gick att få kontakt med och bubblor inne i kameran. Det här tycker jag bara visar hur viktigt det är att se till att din enhet klarar det som den påstår sig klara.

Pages