Press - Computer Product Solutions | Panasonic Business
  • Press

Press

28/06/2016

Panasonics populära Toughpad FZ-G1 uppgraderas nu för fjärde gången, med bl a sjätte generationens Intel® Core-processor och utökad batteritid.

Panasonic introducerar idag en uppgraderad version av den robusta datorplattan Toughpad FZ-G1 som lanserades för första gången i januari 2013. Den tunna och lätta 10,1-tumsplattan med Windows 10 är utformad för att möta företagens växande krav på IT-hårdvara, där nya funktioner och program ska förbättra den mobila arbetsstyrkans produktivitet.

8/06/2016

Panasonics nya robusta 10,1-tumsplatta Toughpad FZ-A2 erbjuder hög prestanda och en batteritid som räcker längre än en hel arbetsdag.

1/06/2016

Panasonic uppgraderar sin populära datorplatta Toughpad FZ-B2 med bättre prestanda, fler funktioner och längre batteritid.

- Panasonic höjer nu ribban på marknaden för robusta AndroidTM-datorplattor, genom att uppgradera den populära Toughpad FZ-B2. Den uppgraderade enheten har 32 procent bättre prestanda än sin föregångare och en batteritid på upp till åtta timmar. Dessutom är den elegant utformad och väger endast 540 g.

13/04/2016

Den tål att stänkas ned med olja och att tappas i asfalten på väg ut från ambulansen eller brandbilen. Nya Toughbook CF-D1 passar utmärkt för dig som arbetar i smutsiga garage eller med krävande räddningsinsatser och behöver en pålitlig, robust bärbar dator med hög prestanda och lång batteritid.

Panasonic uppgraderar sin företagsanpassade robusta bärbara dator Toughbook CF-D1 med bl a 50 procents utökad batteritid, vilket innebär att enheten klarar upp till 12 timmars full drift utan att behöva laddas.

Pages