• Press

Press

23/08/2016

LÅT DIG INTE FÖRFÖRAS AV DEN SENASTE OCH FRÄCKASTE MODELLEN!

Vår marknad befinner sig just nu i krig. De traditionella producenterna av stationära och bärbara datorer tävlar om marknadsandelar med stora konsumentvarumärken som Apple och Samsung, som hävdar att deras erfarenheter av användarupplevelsen för privata konsumenter också kan utnyttjas för att förbättra användarupplevelsen av företagsenheter.

9/08/2016

Panasonics streckkodsläsare Toughpad FZ-N1 klår konkurrenterna när det kommer till hastighet och användarvänlighet. Detta visar en ny undersökning av analysföretaget Opinion Matters. Undersökningen fokuserar främst på produktivitet och design.

Stockholm, 9 augusti 2016 - Åtta medarbetare, som dagligen arbetar med mobila streckkodsläsare, ombads att testa funktionaliteten för tre marknadsledande handhållna enheter, inklusive Panasonic Toughpad FZ-N1. Resultatet visade ett tydligt budskap: Panasonic är den klara vinnaren.

28/06/2016

Panasonics populära Toughpad FZ-G1 uppgraderas nu för fjärde gången, med bl a sjätte generationens Intel® Core-processor och utökad batteritid.

Panasonic introducerar idag en uppgraderad version av den robusta datorplattan Toughpad FZ-G1 som lanserades för första gången i januari 2013. Den tunna och lätta 10,1-tumsplattan med Windows 10 är utformad för att möta företagens växande krav på IT-hårdvara, där nya funktioner och program ska förbättra den mobila arbetsstyrkans produktivitet.

8/06/2016

Panasonics nya robusta 10,1-tumsplatta Toughpad FZ-A2 erbjuder hög prestanda och en batteritid som räcker längre än en hel arbetsdag.

Pages