• Press

Press

26/09/2016

Panasonic Toughbook har idag producerat robusta bärbara datorer och datorplattor under 20 år. Detta firas med en tävling, där kunder som fortfarande använder de äldsta Toughbook-modellerna i sina arbeten har möjlighet att vinna en resa till Japan.

Egentligen började historien om Toughbook redan för ca 30 år sedan då Panasonic 1987 började tillverka bärbara datorer. Marknaden visste tidigt att det fanns ett uppdämt behov av robusta datorer med bättre hållbarhet för att minska köparnas driftkostnader.

30/08/2016

Marknaden för robusta enheter växer – majoriteten väljer Panasonics Toughbook och Toughpad.

Panasonic fortsatte att växa på den europeiska marknaden för robusta bärbara datorer och datorplattor under 2015, enligt en ny marknadsundersökning från VDC Research. Panasonics försäljningsandel låg på 66 procent av alla robusta bärbara datorer och 59 procent av alla robusta datorplattor som såldes i Europa under förra året, vilket innebär att Panasonic där sålde fler robusta enheter än alla övriga branschaktörer tillsammans.

23/08/2016

LÅT DIG INTE FÖRFÖRAS AV DEN SENASTE OCH FRÄCKASTE MODELLEN!

Vår marknad befinner sig just nu i krig. De traditionella producenterna av stationära och bärbara datorer tävlar om marknadsandelar med stora konsumentvarumärken som Apple och Samsung, som hävdar att deras erfarenheter av användarupplevelsen för privata konsumenter också kan utnyttjas för att förbättra användarupplevelsen av företagsenheter.

9/08/2016

Panasonics streckkodsläsare Toughpad FZ-N1 klår konkurrenterna när det kommer till hastighet och användarvänlighet. Detta visar en ny undersökning av analysföretaget Opinion Matters. Undersökningen fokuserar främst på produktivitet och design.

Stockholm, 9 augusti 2016 - Åtta medarbetare, som dagligen arbetar med mobila streckkodsläsare, ombads att testa funktionaliteten för tre marknadsledande handhållna enheter, inklusive Panasonic Toughpad FZ-N1. Resultatet visade ett tydligt budskap: Panasonic är den klara vinnaren.

Pages