Klara utmaningarna i sjukvårdssektorn

Vilka är de största hindren för att din mobila sjukvårdspersonal ska kunna arbeta mer effektivt? Och hur kan Toughbook hjälpa dig att övervinna dem?

Klicka på alternativen nedan och läs mer om vilka lösningar vi erbjuder…

Möjligheten att komma åt patientjournaler på elektronisk väg på vårdstället
Ja, s ser min utmaning ut

Om personalen får tillgång till data i patientjournaler som de behöver under dagens lopp, oavsett var de befinner sig, kan de ägna mer tid åt patienterna och erbjuda bättre vård. Toughbook-datorer löser uppgiften med hjälp av oöverträffade anslutningsmöjligheter och andra funktioner, till exempel lång batteritid och utökade funktioner för dataskydd.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Att tillhandahålla elektroniska patientjournaler i sjukvårdsmiljöer
Ja, s ser min utmaning ut

I utförande utan fläktar och med modeller som CF-H2, som är motståndskraftig mot 42 typer av desinfektionsmedel och uppfyller EU:s certifieringskrav för sjukhussäkerhet, är Toughbook-datorerna idealiska i miljöer där hygienen är viktig.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Automatisering av sjukvårdsåtgärder som utförs under transport
Ja, s ser min utmaning ut

Att automatisera medicinska åtgärder som iordningställande av läkemedel och dokumentation av allmäntillstånd förbättrar sjukvårdsarbetarens produktivitet och minskar risken för fel. Panasonics Toughbook CF-H2 har unika designegenskaper för sjukvården, till exempel inbyggd trådlös anslutning, smartcard-läsare, kamera, RFID, streckkodsläsare och HSPA. Resultatet är ett mobilt ”sjukvårdskit” för 2000-talet med en lätt vikt för anställda inom sjukvården.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Bärbarhet/mobilitet
Bärbarhet/mobilitet

Sjukvårdssektorn omfattar många olika miljöer – mobilitet är avgörande. Litet format och flexibla och unika designfunktioner, som ett integrerat handtag, gör att du kan ta med en Toughbook där den behövs.

Hygien
Hygien

En design utan fläktar och modeller som CF-H1, som är motståndskraftig mot 42 typer av desinfektionsmedel och uppfyller EU:s certifieringskrav för sjukhussäkerhet, gör Toughbook-datorerna idealiska i miljöer där hygienen är viktig.

Dataskydd
Dataskydd

Toughbook-datorer levereras med lösenordsverktyg, BIOS-kill, TPM och hårddisklås samt Recover Pro-programvara för skydd och säkerhetskopiering, så att dina data skyddas.

ngen Elanslutning
ngen Elanslutning

Toughbook-datorerna har ett nydesignat batteri och ett specialanpassat energisparsystem. Det ger upp till åtta timmars drifttid på en enda batteriladdning.