Klara utmaningarna i läkemedelssektorn

Vilka är de största hindren för att dina mobila medarbetare ska kunna arbeta mer effektivt? Och hur kan Toughbook hjälpa dig att övervinna dem?

Klicka på alternativen nedan och läs mer om vilka lösningar vi erbjuder…

Att erbjuda tillgång till program och data i realtid i mycket krävande miljöer
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorer fungerar där annan teknik går bet. Nu kan din mobila testpersonal få tillgång till de data och program de behöver även i de mest krävande förhållanden, i ett digitalt format som möjliggör ändringar. Urvalet av olika skärmstorlekar och designfunktioner innebär att de klarar kraven för läkemedelstestning, medan processorkraften gör att de kan hantera även den mest komplexa tekniska dokumentation.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Möjligheten att säkerställa högsta effektivitet, oavsett miljö
Ja, s ser min utmaning ut

Du kanske tror att tekniken inte kan fungera överallt där dina labbgrupper och mobila testgrupper arbetar. Toughbook-datorerna är redo att ändra din uppfattning. Anslutningsmöjligheter av militärkvalitet, hållbarhet, tillförlitlighet och hög prestanda gör att de alltid är redo att användas där du behöver dem, så att varje medlem i din personalstyrka kan prestera optimalt.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Behovet att undvika alla typer av smittspridning
Ja, s ser min utmaning ut

I utförande utan fläktar och med modeller som CF-H2, som är motståndskraftig mot 42 typer av desinfektionsmedel och uppfyller EU:s certifieringskrav för sjukhussäkerhet, är Toughbook-datorerna idealiska i miljöer där hygienen är viktig och där smitta måste undvikas vid flytt mellan olika laboratorier.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Bærbarhet/mobilitet
Bærbarhet/mobilitet

Läkemedelssektorn omfattar många miljöer - mobilitet är avgörande. Litet format och flexibla och unika designfunktioner som ett integrerat handtag gör att du kan ta med en Toughbook dit där den behövs.

Hygien
Hygien

I utförande utan fläktar och med modeller som CF-H1, som är motståndskraftig mot 42 typer av desinfektionsmedel och uppfyller EU:s certifieringskrav för sjukhussäkerhet, är Toughbook-datorerna idealiska i miljöer där hygienen är viktig.

Dataskydd
Dataskydd

Toughbook-datorer levereras med lösenordsverktyg, BIOS-kill, TPM och hårddisklås samt Recover Pro-programvara för skydd och säkerhetskopiering, så att dina data skyddas.

Ingen Elanslutning
Ingen Elanslutning

Toughbook-datorerna har ett nydesignat batteri och ett specialanpassat energisparsystem. Det ger upp till åtta timmars drifttid på en enda batteriladdning.