Klara utmaningarna i finanssektorn

Vilka är de största hindren för att dina mobila medarbetare ska kunna arbeta mer effektivt? Och hur kan Toughbook hjälpa dig att övervinna dem?

Klicka på alternativen nedan och läs mer om vilka lösningar vi erbjuder…

Kravet på att utvinna värde av varje kundbesök
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorer utformas och byggs av personer som förstår hur finanstjänstföretag kan omvandla en hög procentandel av intäkterna till vinst – genom upprepade eller utökade uppdrag från kunder som är nöjda med den service de får.

Toughbook gör dessutom att din mobila säljstyrka kan vara till större nytta för kunden genom att utföra fler eller utökade tjänster vid besöket, vilket ger ökade intäkter åt ditt företag.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Möjligheten att komma åt affärskritisk data ute på fältet
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorer fungerar där annan teknik går bet. Nu kan dina mobila medarbetare få tillgång till de data som de behöver när de arbetar på plats hos kund, utomhus eller på försäljningsstället, i ett digitalt format som möjliggör ändringar. Urvalet av olika skärmstorlekar och designfunktioner innebär att de klarar kraven för fältarbete inom finanssektorn, till exempel riskbedömning inom försäkring, medan processorkraften gör att de kan hantera även den mest komplexa tekniska dokumentation.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Att tillhandahålla digital information till kunder under svåra, mobila förhållanden
Ja, s ser min utmaning ut

Kunder i finanssektorn vill ha korrekt, tillförlitlig information och svar på sina frågor. De vill garanterat inte vänta medan någon ur fältpersonalen försöker kontakta eller till och med besöka ett huvudkontor. Toughbook-datorer löser det här problemet.

Deras anslutningsmöjligheter och hållbarhet gör att information kan tillhandahållas i realtid i varje situation. Resultatet är avsevärt nöjdare kunder och betydligt mer lönsamma projekt.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Läsbarhet på skärmen
Läsbarhet på skärmen

För den som arbetar i fält måste skärmen vara läsbar i solljus. Toughbook-datorer är utrustade med den allra senaste bildskärmstekniken som ger utmärkt bild i direkt solljus och har bra bakgrundsbelysning för arbete när det är mörkt.

Multifunktionell
Multifunktionell

Datorerna har integrerade HSPA- och GPS-moduler och andra programspecifika modulalternativ. Dessa moduler gör även de minsta Toughbook-datorerna till flerfunktionsverktyg för de mest krävande arbetsförhållanden.

Tillförlitlighet/hållbarhet
Tillförlitlighet/hållbarhet

Även våra minsta datorer klarar utmaningarna vid fältarbete inom finanssektorn. Ett exempel är ultraportabla Toughbook CF-U1, som väger bara 1 060 gram, klarar t.ex. fall från 120 cm.Dessutom är vissa av våra modeller upp till IP65-klassade för motståndskraft mot damm och fukt¹.

¹Testat av nationellt oberoende laboratorium, enligt IEC 60529, avsnitt 13.4, 13.6.2, 14.2.5 och 14.3.

Ingen Elanslutning
Ingen Elanslutning

Toughbook-datorerna har ett nydesignat batteri och ett specialanpassat energisparsystem. Det ger upp till åtta timmars drifttid på en enda batteriladdning.